Først, TAK fordi du kom forbi min side. Jeg ved godt at der er MANGE andre sider du kunne havde drejet forbi, så derfor, MANGE TAK! :) Det betyder alverdens for mig!
Hvem, hvad og hvem står bag Butik Lille Spejl?
Mit navn er Pernille og bor i Nykøbing Falster sammen med min dejlige lille familie. Da jeg gik på barsel i 2016, kunne jeg mærke at tiden var inde til at NU skulle jeg selvrealisere mig selv, JEG skulle lave noget der gav mening for mig hver eneste dag, og som gjorde, at jeg kunne være den bedste udgave af MIG SELV, for så vidste jeg, at jeg kunne være den bedste mor, kæreste og ikke mindst ven :)
Butik Lille Spejl kom til verden d. 11 November 2016 kl. 10.00 hvor jeg havde fundet nogle tøjmærker som ingen andre i Nykøbing F. havde, og det ville jeg have skulle være mit varemærke. Jeg ville have, at butikken skulle være unik på dens mærker, pasform og min ærlighed. Heraf navnet “ Lille Spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her, det er du”. Vi er ALLE lige smukke, og ønsker at alle i butikken føler sig velkommen.
Jeg er selv en pige der altid har fyldt lidt til den gode side, og har heraf være DRØN TRÆT af at ikke kunne passe en (ja, undskyld mit franske) hylende skid. Tøjet har ALTID været for småt, haft en dårlig pasform eller skulle op i en størrelse hvor jeg lignede en, der ihvertfald ikke var tilsvarende min alder.
Det lykkedes mig at finde mærker som matcher mine ønsker, og jeg er helt vilde med dem. Jeg sørger for hele tiden at holde øjnene og ørene åbne, og er ALTID lydhør over for hvis kunder, venner mv har set et mærke jeg bare bliver NØD til at se. Det er der kommet et par mærker ind på, og en omgang konfirmationskjoler, :)
Ud over tøjet i butikken, så har jeg konfirmationskjoler i butikken fra Oktober - Marts, som Lolland og Falster har taget ekstremt godt imod. Igen, TAK!
Tak fordi du læste om mig og butikken. Jeg glæder mig SÅ meget til mange flere år i den, med jer